AnimeWeb

További anime témájú oldalak helye
Avatar
Aqualuna
Szakértő
Szakértő
Hozzászólások: 148
Csatlakozott: 2007.07.15. 17:05
Nem:
Tartózkodási hely: Nem a vízben, nem is a Holdon...

AnimeWeb

Hozzászólás Szerző: Aqualuna »

Az AnimeWeb az ország legrégebbi animés oldalainak egyike, gyakorlatilag 2000-től létezik. Akkor még sokan ismerték a kezdetben családias hangvételű kis oldalt, amely aztán egészen kinőtte magát. Viszont mivel sajnos források, főleg idő és ember híján nem tudott lépést tartani néhány azóta jól ismert oldallal, eléggé feledés ködébe merült. Ezért gondoltam, hogy létrehozok számára egy témát, ha már egyszer van itt egy ilyen lehetőség - köszönet érte az aoianime szerkesztőségének.

Továbbra is létezünk és működünk. Rendszeresek a frissítéseink, melyek angol vagy magyar feliratosak. Újabban mangákkal is komolyabban foglalkozunk.
Folyamatosan keresünk új szerkesztő tagokat. A feladatok sokrétűek, a kreatívtól (pl. képszerkesztés) az "ujjgyakorlatig" (pl. linkfelvitel, torrent-ellenőrzés). Tagfelvétel című fórumtopikunk alatt is tájékozódhatok a lehetőségekről. http://animeweb.hu/forum/viewtopic.php?f=21&t=23

Egy fontos szabályunk van: csak saját munkákat fogadunk el, nem más oldalakról másolt ismertetőket, feliratokat! Szerkesztőink munkái máshol is szerepelhetnek, ha erről egyeztetnek velünk, de mindenképpen legyenek saját alkotások. Más oldalakra készült anyagokat csak annak az oldalnak az engedélyével teszünk föl.

Itt találtok meg minket:
http://animeweb.hu/
https://www.facebook.com/animeweb
http://animeweb.hu
Legújabb fordításaim: Shiroi Kumo (manga, befejezett), Orange (anime, befejezett), Honoo no Alpen Rose (anime, folyamatban)
Válasz küldése