×

Regisztráció

Anime: Massugu ni Ikou

Massugu ni Ikou © Yumeta Company

Massugu ni Ikou (TV, 2003)

まっすぐにいこう

Hossz: 4 rész
Műfaj: vígjáték, hétköznapi, shoujo

Rendezte: Isako Kiyotaka
Írta: Itami Aki, Yamatoya Atsushi
Zene: Oshima Michiru
Stúdió: Yumeta Company

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (4 szavazat, átlag: 6.75) részletek

Massugu ni Ikou © Yumeta Company
Mametarou egy keverék kutyus, aki szerető gazdijával, egy Iku nevű középiskolás lánnyal éli hétköznapi kutyaéletét. Mametarou nagyon szereti Iku-t, a sétákat, a nyarat, és kutya-barátnőjét, a kissé egyszerű gondolkodású, de aranyos Hanako-chant. Viszont ki nem állhatja Iku barátját, Akiyoshi-t, mivel rettenetesen féltékeny rá.
Mametarou és Hanako-chan gyakran indulnak közös sétára, miután ügyesen kiszabadultak a nyakörv fogságából, hogy Iku után eredjenek, vagy kutya-barátaikkal találkozzanak. A sorozatból megtudhatjuk, hogy egy nyár alatt mi minden történhet egy átlagos kutya életében.

Egyszerű, rövid kis sorozat, melyet egy kutya nézőpontjából kísérhetünk végig, és ehhez mérten a cselekményt is kutyához illő dolgok adják, mint például hogy a gazdi túl sok időt tölt Akiyoshival, a gazdi túl sokat telefonál Akiyoshival, máskor pedig Mametarou azért aggódik, mert ő nem fajtatiszta, csak egyszerű keverék kutya.
Az animáció minősége nem túl jó, sok állóképpel, egyszerű hátterekkel. A kutyák sokszor SD verzióban láthatóak, hiszen alapjában véve vígjátékról van szó.
Nem kiemelkedő, de aranyos anime, mely jó választás lehet kutyakedvelőknek, nagyobb gyerekeknek, illetve mindenkinek, aki valami egyszerű, de aranyos kikapcsolódásra vágyik.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 6 (megfelelő)
2006.05.15.
29134 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Massugu ni Ikou © Yumeta Company

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.