×

Regisztráció

Anime: Kaleido Star

Kaleido Star © GONZO / TV Tokyo

Kaleido Star (TV, 2003)

カレイドスター

Hossz: 52 rész
Műfaj: vígjáték, dráma, sport, shoujo

Rendezte: Sato Junichi
Írta: G&G Entertainment
Zene: Kubota Mina
Stúdió: GONZO, TV Tokyo

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (167 szavazat, átlag: 8.62) részletek

Kaleido Star © GONZO / TV Tokyo
A Kaleido Stage egy "cirkusz", amely egyszerű történeteket ad elő látványos artistamutatványokkal. Sora pedig egy akrobata-wannabe, aki arról álmodik, hogy egy nap "Kaleido Star" lehet. A felvételi meghallgatást azonban lekési... De semmi gond, egy szerencsés véletlen miatt mégis bekerül. Ettől fogva azonban meg kell birkóznia a belső viszályokkal és saját képességeivel is. És mintha ez még nem lenne elég, a Színpad Szelleme/Tündére/Ilyesmi beköltözik a szobájába, mert Sora a Színpad Választottja, aki egy nap végrehajthatja majd a Legendás Mutatványt, és az ő feladata a kiválasztottak fejlődését figyelemmel kísérni... és kukkolni a zuhany alatt.

A történet nem valami eget rengetően bonyolult, de érdekes, eredeti, szórakoztató és nagyon rá lehet szokni, a szereplők jól kidolgozottak, kép is, hang is gyönyörű (eltekintve egy-két másodpercnyi animátori lustaságtól). Bár semmi tyű-de-nagyon-olyan nincs benne, úgy nagy átlagban csillagos ötös. (Takehito a perverz színpadi tündér szerepében külön pirospont. X3)

Érdekesség: a rendező (és szerző) egy előző munkája Sailor Moon néven futott jópár éve. Mindenkinek ajánlott, aki bírja a komikus műfajt.
Írta: YumeRuby
YumeRuby értékelése: 10 (mestermű)
2004.07.25.
29155 olvasás

Ismertető értékelése:
3.50 (jó), 4 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Kaleido Star © GONZO / TV Tokyo

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.