×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Ayakashi Ayashi 14. rész

2007.01.16. | írta: mufurc | téma: Ayakashi Ayashi | 1888 olvasás
Köszönöm, Kyousai, mindigis akartam egy levágott emberi ujjat! *_*)
Ki mondta, hogy szépfiúk nem lehetnek másnaposak? xD
És hol a vér? O_o)

mégse szőrös teknős volt...
Priti lenne, ha nem lenne ott a hajasmonszta...
OMG ATORU OLYAN PRETTY!! *___*)

Hehe, Saizou, a kis kíváncsi. :D
Ez se nem kard ,se nem szike...
Kyousai és a morbid ízlése. xD

Ó, szerelem illata száll a széllel... vagy valami. Aprop…ó, természeti jelenségek - kedves TBS csatorna! Én értem, hogy a tsunamik nagyon fontos dolgok, amikre figyelmeztetni kell a népet. Tényleg értem. De az ég szerelmére, akkor a) szakítsák félbe a műsort, b) írják a figyelmeztetést egy sorban a képernyő tetején, c) oldják meg valahogy máshogy, amihez nem szükséges egy bazi térkép a képernyő kellős közepén. -___- (Extra idegesítő, hogy állítólag a reklámok alatt nem mutatták. -_-)

No mindegy. Ahogy az előző részből is láttuk, Kyousainak igencsak megtetszett Atoru, de ahogy a korabeli fiúk általában, ő sem tudja mindig normálisan kifejezni az érzéseit... így aztán marad Atoru ijesztgetésénél és a lány nyakán lógásnál, amit Atoru persze egyáltalán nem értékel. xD Egy nap, amikor ismét csak Atorut próbálja elcsábítani valahová, Kyousait megállítja a Hitsuketouzokuaratame, röviden(?) Katouaratame, ami egyfajta speciális rendőrség az edói bűntények (gyújtogatás, rablás, szerencsejáték, stb., úgy tűnik, gyilkosság is) kivizsgálására.

Míg Atoru nagyon okosan Genbatsuékért szalad (amit később nagyon megbán xD), a Katouaratame képviselői elkísérik Kyousait egy gyilkosság színhelyére. A hulla egy prostituált (ja, az egész sztori Edo piroslámpás negyedében, a Yoshiwarában játszódik), akit mintha felboncoltak volna. Mivel a nő olyan helyen dolgozott, ahol Kyousai mostanában sokszor megfordult, ráadásul közismert tény, hogy Kyousai enyhén kattant, a Katouaratame előzetesbe veszi őt is és Atorut is, mint bűntársat (túl sokat lógtak együtt mostanában :D).

Kyousai és Atoru tehát egy szobába zárva várják a fejleményeket, míg a Katouaratame képviselői mesélnek Genbatsuéknak pár érdekességet Kyousai picóságáról - pl. hogy egy nap talált egy levágott fejet a folyóban, de ahelyett, hogy otthagyta volna, hazavitte és lefestette. xD;; Mindeközben Kyousai kicsit bővebben meséli el a sztorit Atorunak: a fej hirtelen életre kelt, és magával rántotta a "más-világba"... és Kyousai azóta kattant. xD;; Atoruval és Yukivel ellentétben ő úgy tűnik, nem vágyik vissza, de elfelejteni sem tudja. Most, hogy van közös témájuk, Atoru is kezd kicsit feloldódni Kyousaival szemben, főleg mikor utóbbi elkezdi ecsetelni a való világban, azon belül Yoshiwarában élés előnyeit, ami röviden úgy hangzik, "lehetne sokkal rosszabb is". xD De sikerül kicsit megnyugtatnia Atorut. Aww. A helyzet épp kezdene romantikussá válni, amikor befut Yuki, és Fujiwara Keiji eddigi oyabaka szerepeit (Maes Hughes, Hanamoto Shuuji) nem meghazudtolva azonnal balhézni kezd. xD

A balhé harcba torkollik (melynek során Atoru elájul, miután véletlenül Kyousai karjaiba lökik), amit egy újabb gyilkosság szakít félbe... de ez legalább meggyőzi a Katouaratamét Kyousai ártatlanságáról. Kyousai azonban egy érdekességgel szolgál a nyomozóknak: lefestette ugyanis a hullákat, akiknek a nyakán azonos, fekete pillangó alakú tetoválás díszelgett. Huuu. (Az előzetes alapján lepkemonsztával lesz dolgunk a következő epizódban. :D)

Ja, és közben volt valami subplot egy Kiyohana nevű prostiról és a Katouaratame-egység vezetőjéről, no meg Torii három csicskásáról, akiknek eltökélt szándéka, hogy megkeresik Atorut és Umashichit, hogy tönkretegyék az Ayashikat... de gondolom ezekről a következő részben több szó esik majd.

Viszont úgy tűnik, Genbatsu nem hazudott, tényleg pap... bár a szentély, ahol szolgált, már nem létezik. (Hé, de nem az az Ayashik főhadiszállása? o_o)

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.