×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Skip Beat! 6. rész

2008.11.22. | írta: paTKany | téma: Skip Beat! | 2316 olvasás
Most megkapod Mogami Kyoko!
Kyoko kénytelen volt realizálni, hogy Ruriko a gonosz hercegnők közé tartozik.
Lecsapta Ruriko hosszúra nyúlt orrát.

Még Ren is meglepődött...
...Kyoko átváltozásán.
Eljött a leszámolás órája.

Repedést ütött a falba annyira fájt a bokája.
CATFIGHT!!
Ruriko bajban...

Kyoko gyorsan szembesült Ruriko-chan igazi arcával amikor kerek perec a szemébe kapta azt, hogy Ruriko hányni tudna még az ötletétől is a "Love Me" részlegnek. Kyoko kisangyalai nem is bírták sokáig a küzdelmet az előtörni készülő démonokkal szemben. Végül az adta meg az utolsó szúrást az angyaloknak amikor Ruriko elkövette azt a hibát, hogy egy sokadszorra újrajátszott jelenet után azt merte mondani a rendezőnek, hogyha szerinte egy amatőr is elő tudja ezt adni akkor miért nem próbálja meg Kyoko-val megcsináltatni. Ez túl magas labda volt...

Kyoko is és a rendező is egyből lecsapták. Kyoko motivációja teljes mértékben érthető volt, hiszen így lehetőséget kap arra, hogy megmutassa a tudását, ráadásul így PROFI SMINKET kap (ez utóbbi lehetőségtől teljesen odavolt). A rendező esete sokkal érdekesebb az események alakulása szempontjából és itt jön be az, hogy Lory Takarada mennyire jól átlát az embereken. Igen, ezt az egész filmforgatást az LME főnöke rendezte meg mert látta, hogy Ruriko-chan kezd mindenféle sztárallűröket felvenni és a munkához való hozzáállása kezd egyre negatívabb lenni. Ahhoz, hogy helyrepofozzák Ruriko-chant ki kellett őt rángatni egy olyan helyre ahonnan nem tud könnyen elmenekülni belekényszerítve ezáltal egy olyan helyzetbe ahol kénytelen lesz levetkőzni párat az allűrjeiből és teremteni kellett még mellé egy olyan versenyszituációt amelyben meglegyintheti a vereség szele Rurikot amivel sikerül annyira sarokba szorítani, hogy újra komolyan vegye a munkát. Lory-nak mindehhez persze szüksége volt néhány beépített emberre a terv véghezvitelében, ezek közül az egyik volt a rendező (a másik Tsuruga Ren - az egyetlen aki miatt Ruriko képes volt elvállalni a munkát, a harmadik meg Ruriko menedzsere természetesen).

A rész második felében aztán láthattuk, hogy volt mégis valami haszna annak, hogy Kyoko annyi időt töltött el munkával Sho szüleinek ryokanjában. A Ruriko számára megoldhatatlan finom mozgás kimonóban elsőre tökéletesen ment Kyoko-nak, és az ezután következő teaszertartás jelenet is sétagaloppnak igérkezne számára, ha nem ficamítja ki a lábát egy résszel korábban. Így viszont komoly fájdalmaknak néz elébe térdelő helyzetben a következő részben.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.