Aoi Anime Evangelion Database Evangelion Armageddon Second Impact - Kaworu.com Nerv Archiv

alapok
+ rövid bemutató
+ stáblista
+ hideaki anno
+ szinkronhangok
+ interjúk
adatbázis
+ részek, filmek
+ szereplők
+ evangelionok
+ angyalok
+ fogalommagyarázat
érdekességek
+ az eva-k dizájnja
+ a nevek eredete
+ program books
+ sorozat FAQ
+ end of eva FAQ
+ teóriák, gondolatok
+ Humor
multimédia
+ képgalériák
+ hangjelenetek
+ videók, klippek
+ zene
+ winamp skinek
kereskedelem
+ mangakönyvek
+ artbook-ok
+ zene cd-k
+ CD-ROM
+ DVD
+ evangelion játékok
site
+ vissza a főoldalra
+ linkek
+ linkelj rám
+ írj e-mailt
+ írj a fórumba
+ írj a vendégkönyvbe
Látogatók száma:
---------
2003.03.28. óta


stat

Design (c)2003 Hikari
Content (c)2001-2003 Hikari & Yukimura

a lap ajlára

Figyelem! Ez az eredetileg 2005-ig üzemelő weboldal 2014-ben az interneten megtalálható archívumokból újrafeltöltésre került. Az akkori állapotot igyekeztem teljesen megőrizni, csak a vissza nem állítható képek lettek lecserélve néhány helyen. Az újrafeltöltéskor csak a legszükségesebbnek ítélt helyeken lett módosítva a szöveg vagy a tartalom. További frissítések a jövőben nem várhatóak. Ebből adódóan az itt megtalálható szövegek és tartalmak az akkori időket tükrözik, egyes információk, hivatkozások mára elavultak lehetnek, és egyes linkek, részlegek már nem működnek. Kérek minden látogatót, hogy az oldalt ennek megfelelően - elsősorban nosztalgiaértéke végett - olvassa. - Üdvözlettel: Hikari, 2014.okt.27. (aoianime.hu)

Üdvözöllek a Neon Genesis Evangelion oldalamon!

Ez az oldal a Neon Genesis Evangelion 2001 utódja, és egyben az Aoi Anime weboldal egyik aloldala. Az oldal témája a Neon Genesis Evangelion című anime. Ez egy japán rajzfilmsorozat, amely 1995 októberétől 1996 márciusáig a japán televízióban (hetente 1 adással) óriási sikert aratott. az összesen 26 TV-epizód egyenként kb. 25 perces. A sorozat alkotója és rendezője Hideaki Anno. A sorozatot a Gainax társaság mutatta be, Projekt Eva néven.

Az oldal legfőbb profilja az információ. Igyekeztem a lehető legtöbb információt és érdekességet összeszedni a témáról. Az oldal 2001 januárjában indult el, és azóta is folyamatosan bővül. 2 évnyi gyűjtőmunka és utánajárás után ki merem jelenteni, hogy ez a legnagyobb méretű Evangelion információs oldal Magyarországon. Mivel az oldalon a Neon Genesis Evangelionban megtalálható karakterek, fogalmak, és események mélyreható elemzésével foglalkozok, és ezáltal megkísérlem teljesen felfedni a sorozat rejtélyeit, ezért azt tanácsolom, ha még nem láttad végig a Neon Genesis Evangelion-t, akkor előbb nézd meg, és csak azután gyere vissza az információs részlegekbe. Aki még nem látta a sorozatot, annak az "alapok" és "képgalériák" részlegeket ajánlom figyelmébe. Ezek a részlegek nem tartalmaznak spoilereket, viszont néhány alapinformáció, kép segítségével megismerkedhetsz ezzel a világszerte sikeres sorozattal. Jó szórakozást kívánok!

Frissítések:

+ Evangelion N64
2003.09.04. - 12:53 ++ by Hikari
A Kereskedelem részlegbe a játékbemutatókhoz elkészült egy újabb játék, az Evangelion 64 rövid bemutatója is.
+ Frissítés!
2003.07.07. - 17:23 ++ by Hikari
Bizony, ismét elérkezett a frissítés ideje. Ezúttal tovább folytattam a még mindig be nem fejezett "Sorozat FAQ" részleget, immáron a 23. részig jutottam vele. Tehát mindenki azonnal nézze meg! ^_^. Ezen kívül kaptam Őrnagytól egy humoros írást, amit az érdekességek között a Humor menüpontnál találsz meg. Ebből megtudhatod, hogy mik a jelei annak, ha túl sok Evangelion nézel ^_^.
+ Meglepetés
2003.05.04. - 22:25 ++ by Hikari
Teljesen egyedülálló dolgot találsz az oldalon: A második hangjelenet megújult, és ezúttal a szöveget EREDETI JAPÁN KÉZÍRÁSSAL is elolvashatod. További részletek a hangjelenet rar fájljában.
+ Második hangjelenet
2003.04.25. - 21:14 ++ by Hikari
Elkészült a második hangjelenet is, Panuru jóvoltából. Ismét rengeteg újítást találsz benne, az összes új funkció le van írva a mellékelt rtf fájlban. Mindenkinek ajánlom a letöltését, higgyétek el, megéri.
+ Hangjelenetek
2003.04.05. - 16:04 ++ by Hikari
Panuru átdolgozta a hangjelenetek koncepcióját, így sokkal élvehetőbb formában töltheted le a már ismert első jelenetet, és az összes ezután következőt is. A hangjelenet immáron tartalmaz feliratot, html felületen hallgathatod a hangot a hozzá tartozó illusztrációval, vagy külön is hallgathatod a hangfájlt. További instrukciók a hangjelenetek részlegben.
+ Hangjelenetek
2003.03.27 - 22:18 ++ by Hikari
A multimédia részlegben egy teljesen új dolgot találsz: Hangjelenetek. Itt hangjeleneteket tölthetsz le a sorozatból. A kínálat hamarosan bővülni fog. Érdemes meghallgatni a feltöltött jelenetet, magyar szöveget is találsz hozzá, Panuru jóvoltából.
+ Wallpapers
2003.03.27 - 21:58 ++ by Hikari
A képgalériákhoz sok új háttérkép került fel.
v
«« |  1   2  3   4  | »»

a lap tetejére

 


Neon Genesis Evangelion - Project EVA
(c)1995-2000 Gainax Co., Ltd./TV Tokyo - NAS