×

Regisztráció

Anime: High School DxD Hero: Taiikukan-ura no Holy

High School DxD Hero: Taiikukan-ura no Holy © Ishibumi Ichiei • Passione

High School DxD Hero: Taiikukan-ura no Holy (Special, 2018)

ハイスクールD×D HERO体育館裏のホーリー

High School DxD Hero Episode 0


Hossz: 1 rész
Műfaj: akció, fantasy, ecchi, shounen

Rendezte: Kitahata Tooru
Eredeti mű: Ishibumi Ichiei
Írta: Konuta Kenji
Karakter dizájn: Uno Makoto
Zene: Nakanishi Ryousuke
Stúdió: Passione

Hivatkozások: AniDB

Értékelések:
Nincs elég szavazat.

High School DxD Hero: Taiikukan-ura no Holy © Ishibumi Ichiei / Passione
Miután a Passione animációs stúdió átvette a TNK stúdiótól Ishibumi Ichiei High School DxD című fantasy-shounen és ecchi-hárem light novel sorozatának anime adaptálási jogait, a forgatókönyvírók és az új rendező, Kitahata Tooru úgy látták jónak, hogy újra feldolgozzák a TV-animesorozat harmadik évadának végét, ezúttal filler mentesen, az eredeti light novel történései alapján, és ezzel a negyedik évadra visszakanyarítják a cselekményt az író által kijelölt útvonalra.
Így készülhetett el és kerülhetett bemutatásra 2018 áprilisában, még a negyedik évad TV-premierje előtt ez, a harmadik évad remakejének és a negyedik évad előzményének számító extra epizód.

A történetbeli különbségekre nem térnék ki külön, a szinkronhangok maradtak a régiek, és az animáció minősége sem változott érdemben. Ami viszont azonnal szembetűnő lesz a rajongók számára, azok az új karakterrajzok. Eddig három évadon keresztül Gotou Junji (School Days, Kenzen Robo Daimidaler, Ikkitousen: Xtreme Xecutor) jól körülhatárolt és ezáltal kissé merev, ám részletes karakterrajzainak segítségével ismertük meg szereplőket, akiket mostantól Uno Makoto (Seikon no Qwaser, Rail Wars!, Love Hina) illusztrációira cserélt le a Passione stúdió. A más rajzstílus következtében a szereplők, elsősorban az arcok veszítettek egy keveset a részletességükből, de egyúttal változatosabbak és mozgékonyabbak is lettek, amik animáció közben mutatják meg az értéküket. Tehát nem lett rosszabb a minőség, csak a megszokotthoz képest teljesen más, egy modernebb irányzatot képvisel az új dizájn.

Bár az új rajzolás garantáltan nem fogja elnyerni minden rajongó tetszését, aki folytatni szeretné az anime adaptáció követését, annak mindenképpen meg kell néznie ezt a remake epizódot, mert - a látványvilágtól függetlenül - történetileg itt teszik helyre azt, amit a harmadik Born évad fillerekkel rontott el.
A fanservice-re éhezők azonban mélyen csalódottak lesznek, mert Rias egyszeri mellvillantásán kívül semmilyen más ecchi elemre nem futotta a készítőktől.
Írta: OJsan
2018.04.21.
28194 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

High School DxD Hero: Taiikukan-ura no Holy © Ishibumi Ichiei • Passione

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.