×

Regisztráció

Anime: Kirarin Revolution

Kirarin Revolution © Nakahara An • G&G Entertainment / Synergy SP

Kirarin Revolution (TV, 2006)

きらりん☆レボリューション

Hossz: 153 rész
Műfaj: vígjáték, romantikus, shoujo

Rendezte: Okuwaki Masaharu
Eredeti mű: Nakahara An
Írta: Tsuchiya Rikei
Karakter dizájn: Nagamori Yoshihiro
Zene: Bice
Stúdió: G&G Entertainment, Synergy SP

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (17 szavazat, átlag: 6.94) részletek

Kirarin Revolution © Nakahara An / G&G Entertainment / Synergy SP
Kirari Tsukishima egy átlagos, 14 éves középiskolás diáklány. Apukájával, és cicájával, egyben segítőjével, Naa-sannal él együtt. Szeret sokáig aludni, és igen falánk, mert egész nap csak eszik. A fiúkkal sincs nagy szerencséje, mert szép lány, de a falánksága minden srácot elijeszt. Míg ő az evéssel van elfoglalva, addig minden lány egy igazán népszerű együttesről, a SHIPS-ről beszél. A SHIPS együttest két fiú alkotja, Seiji Hiwatari, és Hiroto Kazama. Minden lány róluk áradozik, hogy milyen helyesek, milyen jól zenélnek. Kirari viszont még életében nem hallott róluk, de nem izgatja a dolog.
Amikor barátnőivel sétálnak hazafele az utcán, Kirari egy furcsa alakba botlik. Távozása után észreveszik, hogy egy teknősbéka fent ragadt egy fán. Kirari azonnal utánamászik, és karjaiba veszi, de leesik a fáról. Mikor a lány kinyitja szemeit, egy helyes fiú karjaiban találja magát. Mint kiderül, a teknős az övé, és ő a SHIPS együttes egyik tagja, Seiji. Kirari első látásra beleszeret, s reméli, hogy valamikor ismét találkozhatnak majd. Ezért Kirari elhatározza, ő is énekes lesz. Az együttes ott koncertezik a közelben, és Kirari belopódzik a szellőzőn keresztül a terembe. Azonban leesik, és elrontja a koncertet. A lány kikapja Hiroto kezéből a mikrofont, és bejelenti, hogy énekes lesz. Hiroto viszont elküldi, mert a SHIPS együttesnek nem lehet nőnemű tagja. A későbbiekben egy meghallgatást terveznek, amin csak fiúk vehetnek részt. Kirari ezért fiúnak álcázza magát, és részt vesz a meghallgatáson. Azonban lebukik, s rájönnek, hogy ő valójában Kirari, fiú ruhába bújva. Végül mégiscsak beveszik őt az együttesbe, s Kirari belekóstol, hogy milyen egy világhírű idol élete. S nem egyszerű dolog, az már biztos.
A sorozatban Kirari énekes karrierjét kísérhetjük figyelemmel, hogy egy egyszerű kislányból miként lehet világhírű sztár.

A Kirarin Revolution nagyszerű történettel rendelkezik. A grafikai megvalósítás is tetszett, bár időnként feltűnt, hogy a karaktereknek elég nagy a szemük, de ettől csak aranyosabbak lettek. A másik dolog, ami nem tetszett, az az, hogy a karakterek nagyon gyakran láthatóak "chibi" (kicsi test, nagy fej) ábrázolásban, és ez egy idő után elég zavaró. A zenéje remek, az opening, ending és a betétdalok bámulatosan fülbemászóak.
Japánban nagy népszerűségre tett szert, táskák, videó játékok, CD-k, és egyéb tárgyak is készültek belőle. Ezt az animét inkább a shoujo, illetve az idolos animék kedvelőinek tudom ajánlani. Érdemes legalább egyszer belenézni. Nem fogjátok megbánni!
Írta: Sekai
Sekai értékelése: 8 (nagyon jó)
2006.12.02.
29105 olvasás

Ismertető értékelése:
4.00 (jó), 1 szavazat
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Kirarin Revolution © Nakahara An • G&G Entertainment / Synergy SP

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.