×

Regisztráció

Anime hírek

Castlevania sorozat trailer

2017.05.28. | írta: iskariotes | 290 olvasás | 0 hozzászólás
Idén február elején, amikor a Netflix ismertette idei sorozat terveit elmondták, hogy az egyik legismertebb Konami vámpír-fantasy játékból a Castlevania-ból készít egy mini animációs sorozatot. Pontosabban az 1992-es Castlevania III: Drakula átka című játékot veszik majd alapul.
A sorozat producere Adi Shankar azt mondta, hogy személyesen garantálja, hogy ez lesz a legjobb videojáték adaptáció, ami Amerikában készült. Shankar kifejtette, hogy a célja egy a Trónok Harcát idéző erőszakos, sötét és szatirikus sorozat kreálása, mely forradalmasítja a vámpír műfajt. Valamint a Netflix célja az is, hogy végre készüljön egy olyan amerikai rajzfilm sorozat, ami a felnőtteknek szól, de nem komédia vagy társadalom kritikus, hanem akció sorozatként tudja megszólítani a felnőtteket.

A készítők közt találhatjuk többek közt Kevin Cold-ot aki az Adventure Time sorozatnál is dolgozik, valamint Fred Seibert-et is. A forgatókönyvet Warren Ellis írta meg.
A Netflix mellett a Frederator Studios és a Wow Unlimied Media is részt vesz a gyártási munkán.

A 4 részesre tervezett mini széria egyes részei 30 percesek lesznek, és ha minden jól alakul, akkor 2018-ban érkezik a második évada is. Az első rész 2017. július 07-től lehet majd megtekinteni.

Trailer megtekintése.
Castlevania-ról bővebben.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.

Kiemelt hírek

25. Japánnyelvi Szónokverseny

Idén is megrendezésre kerül a rangos verseny. ...

Nippon Groove - az utolsó szezon

A szervezők bejelentették, hogy idén befejezik a Nippon Groove nevű program sorozatot. 2018. április 15-én tizenöt évnyi party szervezés után ...

Anime lista 2018 tavasz

A 2018 tavaszi szezonban kezdődő új anime TV sorozatok, megjelenő filmek és OVA-k. ...

További hírek

Heti tévé ajánlás.

Shinji Aramaki valamint Rintaro és Kenji Kawai is lesz a héten a tévében. Heti tévé ajánlás. ...

DBS szinkronlista

Már nyilvános a Dragon Ball Super magyar hangjai köztük az új szereplőkkel mint Beerus. ...