×

Regisztráció

Anime: Elf wo Karu Monotachi II

Elf wo Karu Monotachi II © Yagami Yu • Group TAC / Animal House / Amuse / Project E2

Elf wo Karu Monotachi II (TV, 1997)

エルフを狩るモノたち II

Those Who Hunt Elves II


Hossz: 12 rész
Műfaj: akció, vígjáték, fantasy, kaland, shounen

Rendezte: Fukutomi Hiroshi
Eredeti mű: Yagami Yu
Írta: Amiya Masaharu
Karakter dizájn: Gotoh Keiji
Zene: Tsutsumi Hideki, Yokoyama Tsuyoshi, Sasaj Masanori
Stúdió: Group TAC, Animal House, Amuse, Project E2

Hivatkozások: ANN, AniDB

Értékelések: (11 szavazat, átlag: 8.27) részletek

Elf wo Karu Monotachi II © Yagami Yu / Group TAC / Animal House / Amuse / Project E2
És igen, újra itt vannak hőseink, még mindig abban a fantázia világban, ahova csöppentek még az első sorozat elején. Maga a történet alapköve nem változott csak most nem 5 varázslatdarbkára, hanem több mint ezerre vadásznak hőseink (köszönhetően Junpei nagy szájának ).

Az azért lényeges különbség, hogy most az elfek vizsgálatát legálisan teszik, hiszen mint tudjuk, az első sorozatban felmentették csapatunkat a vetkőztetés miatt elkövetett bűneik alól. Ezt a tevékenységüket viszont nem feltétlenül úgy kellene megoldaniuk, hogy letépik a ruhát a szembejövő elfekről, amit Junpei egy kicsit nehezen ért meg....
Újabb különbség, hogy ebben a sorzatban lényegesen jobban megismerhetjük ezt a fura világot: sokkal több különleges lénnyel találkozunk, hallunk a világ tudományos fejlettségéről. És a 4 főszereplőnket is jobban megismerjük (következő bekezdés). Sok történet ismerős lehet, de azért ne higgye senki, a vége is megszokott lesz ;)
Mindezeknek köszönhetően történetünk jóval mozgalmasabb lett, ami szerintem mindenkinek tetszeni fog.

Akkor, ahogy ígértem néhány szó a főszereplőkről:
Airi sokkal többet tudja kamatoztatni színésznői tevékenységét és sokkal nyílvánvóbban használja ki Junpei rajongását...
Junpei a régi marad: oldjunk meg mindent nyers erővel... De ebben a sorozatban szövevényes csapdák is várják csapatunkat, ezért ez a nem a megfelelő megoldás.
Ritsuko természet iránti szeretete jobban érződik (az első sorozatban is oda volt már Celcia kutya alákjáért), persze a fegyverekkel hoz kapcsolatba majdnem mindent. Többek közt ezért egy új taggal bővül is a csapat, aki szintén egy elég különleges lény, de ezt mindenki érezni fogja, amint megnézi a sorozatot. Még a macskaszellem-tank mellett is meglehetősem furcsának számít.
Már csak Celcia maradt hátra. Hát róla elöljáróban annyit, hogy neki ismét meggyülik a baja a kisállatokkal.... és igen még mindig folyamatosan veszekednek Junpei-el, amiből a legjobb jelenetek születtek (szerintem).

Tehát ismét egy nagyon mókás történetet láthatunk, egy kicsit jobb történet kidolgozzással (de azért még mindig elég komolytalan), amit mindenkinek tudok ajánlani, mert tényleg nagyszerű kikapcsolódás. Azoknak, akiknek tetszett az első sorozat, kötelező (de szerintem ezt nem is kell mondjam nekik). A többieknek meg annyit tudok üzenni, hogy megéri egy kis időt szakítani rá :D
Írta: adios
adios értékelése: 7 (jó)
2006.04.04.
29118 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Elf wo Karu Monotachi II © Yagami Yu • Group TAC / Animal House / Amuse / Project E2

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.