×

Regisztráció

Anime: Natsume Yuujinchou San

Natsume Yuujinchou San © Midorikawa Yuki • Brains Base

Natsume Yuujinchou San (TV, 2011)

夏目友人帳 参

Natsume's Book of Friends 3


Hossz: 13 rész
Műfaj: dráma, hétköznapi, fantasy, természetfeletti

Rendezte: Oomori Takahiro
Eredeti mű: Midorikawa Yuki
Írta: Murai Sadayuki
Karakter dizájn: Takada Akira
Zene: Yoshimori Makoto
Stúdió: Brains Base

Hivatkozások: ANN, AniDB

Kapcsolódó címek:
Natsume Yuujinchou (TV, 2008)
Zoku Natsume Yuujinchou (TV, 2009)
Natsume Yuujinchou Shi (TV, 2012)

Értékelések: (5 szavazat, átlag: 9.20, #19) részletek

Natsume Yuujinchou San © Midorikawa Yuki / Brains Base
A Natsume Yuujinchou-széria harmadik évada ott folytatja az eseményeket, ahol az előző abbahagyta. A korábbi sorozatokban már megismerhettük Natsumét, aki látja a szellemeket, segítőtársát, a kövér nyanko-senseit, és barátait, akikkel különféle kalandokat él át.

A San sorozat is folytatja a szívmelengető történetek mesélését a nézők számára, és bár immár a harmadik szezonról van szó, a sorozat cseppet sem válik unalmassá, nem csak ismétli önmagát, hanem látható fejlődést mutat be a történetben és Natsume karakterében egyaránt. Az évadok során Natsume magányos fiúból lassan elfogadta képességét és a szellemek létezését, majd a harmadik szériában a szellemekhez és barátaihoz fűződő viszony kapja a legnagyobb hangsúlyt. Natsume kezdi megszeretni a szellemeket, még mélyebb kötelék fűzi Nyanko-senseihez, a kövér macskadémonhoz. Még közelebb kerül a barátaihoz az iskolában, és a nevelő szüleivel is még jobban elmélyül a kapcsolata, akikkel az első találkozását is láthatjuk végre.
A részekben nem csak a különféle szellemek és történeteik kapnak helyet, de nagy hangsúlyt kap Natsume múltja is. Emelett szinte az összes korábbi szereplő is előkerül újra, sőt, még újabbakkal is megismerkedhetünk. A történet ezúttal helyenként kicsit sötétebb, és kicsit kevesebb a vicces elem, mint korábban.

A Natsume Yuujinchou harmadik szezonja az előző kettőhöz hasonlóan ismét kellemes, nyugodt, és szívmelengető lett, amit továbbra sem lehet megunni.
Írta: Hikari
Hikari értékelése: 9 (kitűnő)
2012.05.30.
28029 olvasás

Ismertető értékelése:
Nincs elég szavazat.
Az értékeléshez jelentkezz be.

Képek:

Natsume Yuujinchou San © Midorikawa Yuki • Brains Base

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.