×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Honey and Clover II 9. rész

2006.09.01. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover II | 1836 olvasásHagu nagyon rosszul van a kórházban, de visszautasítja a fájdalomcsillapítókat, hogy érezze azt a pillanatot, amikor a fájdalom visszatér a kezébe. Hiszen ez azt jelenti, hogy az idegek ismét összekapcsolódtak benne. Egy percet sem tud aludni, míg végül megérzi a fájdalmat. De sajnos ez még csak a gyógyulás kezdete.
Yamada Nomiyától kap bíztatást, hogy álljon ki Hagu mellett még akkor is, ha úgy érzi, semmit nem tehet érte. Csak legyen mellette. Yamada készít is neki egy kabátot, és Hagu-chan valóban örül neki. Azonban az első rehabilitációs gyakorlat sokként hat rá: az ujjaival semmit nem érez. Shuuji végig Hagu mellett áll, egy percre sem tágít mellőle, és próbálja lelkesíteni Yamadát és Takemotot is.
Takemoto állásajánlatot kap a templomrestauráló munkásoktól, ami válaszút elé állítja: Hagu mellett maradjon, amíg meg nem gyógyul, vagy dolgozzon kettejükért? Bármilyen nehéz elfogadni, de ő maga is tudja a helyes döntést, hiszen nem tudna annyi mellékállásban dolgozni, amivel önállóan fenntarthatná magát.
Yamadával virágot szednek a réten Hagunak, ám amikor a kislány az ujjaival megérinti a puha szálakat, és semmit nem érez, ismét sírni kezd.
Egészen szomorú rész volt, és úgy tűnik, hamarosan Takemoto is elszakad a többiektől.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.