×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Honey and Clover II 11. rész

2006.09.16. | írta: Hikari | téma: Honey and Clover II | 2532 olvasás

omg, kawaii


Bár az előző rész vége azt sugallta, hogy Hagu és Morita között valóban kialakult valami, mégsem egészen így lett. Hagu arra ébredt, hogy a keze állapota rosszabbodott, és rögtön vissza akart menni a kórházba Shuujivel. Morita kísérte vissza, aki később felelőtlensége miatt kapott egy csúnya arconütést Shuujitől. Bevallása szerint háromszorosan adta vissza.
Hagu végre döntött a jövőt illetően, és elmondta Shuujinek, hogy szüksége van rá, és azt szeretné, ha mellette maradna, és neki szentelné az életét. Igazán megható volt, ahogy Shuuji megkönnyebbült. Nem hiába adott fel mindent. Önző cselekedet lett volna ez Hagu részéről? Shuuji valószínűleg nem tartotta annak, Hagunak szüksége van rá, ő pedig segíteni szeretne, de megvárta, hogy Hagu maga döntse el, elfogadja-e ezt a segítséget. Ha nem önszántából fogadta volna el, és nem ő kérte volna, valószínűleg mindig lelkiismeretfurdalása lett volna Shuuji miatt.
Morita és Takemoto, a két vesztes verekedésben vezették le csalódottságukat, ugyanakkor baráti verekedésnek is nevezhetnénk a dolgot. Morita nem is igazán Takemotora vagy Shuujire haragudott, hanem saját magára, amiért nem olyan erős, hogy ő védhetné meg Hagut, és amiért le akarta húzni magával azt, akit a legjobban szeret. Valahol azért sajnálom, hogy így alakult a dolog... Persze a verekedés és a fiúk komoly szócsatája megint egy hülye poénnal ért véget... ^^"""
Végül Shuuji egy kartondoboznyi pénzt talált, melyet Morita hagyott ott neki, azzal az üzenettel, hogy tegyen meg mindent Hagu gyógyulásáért. Valószínűleg az összes megkeresett pénze volt a gyanús munkákból. Shuuji kivett három köteget, a többit pedig visszaadta Moritának (vagyis az arcába vágta dobozostul...), mondván, ennyi elég lesz, és hogy később vissza fogja adni. Biztosította Moritát afelől, hogy mindent meg fog tenni, és Hagu rendbe fog jönni. Erre Morita hirtelen odakiáltotta a kérdést: "Hé, csak nem szereted?" Shuuji elpirult (furcsa látvány), és visszaordította hogy de igen, nagyon szereti. Yamada közben épp a háttérből hallotta a beszélgetést (ordítozást). Mindketten eléggé megdöbbentek a másik láttán, és a hallottakon. Valahogy nem egészen esett le, hogy Yamada félreértette a dolgot, és azért akadt ki, vagy pont azért, mert nem értette félre? Nyilván a következő epizódban kiderül, hogy az alkotók ezzel mit akartak sugallni, ami sajnos egyben az utolsó is lesz információim szerint.

Hozzászólások:
Avagy a "WHAT THE FECK HACHIKURO" epizód. =___= Sz'al, az ég szerelmére. (Úgy reméltem, hogy kihagyják ezt az animéből...)
#1 | 2006.09.16. | írta: mufurc
Hozzászólás írásához jelentkezz be.