×

Regisztráció

AoiAnime Közösségi Blog

Sky Girls 20. rész

2008.01.03. | írta: paTKany | téma: Sky Girls | 1861 olvasás
Lássuk a levesbevalókat. Répa - check, káposzta - check, színes film - check, hagyma - check.
Kinda cool looking Ryouhei.
Az apai örökség.

Pimp.
Ez a Tougo+Eika páros lassan canon lesz.
Elise lábai. Relevant to my interests.

Összejött a Sky Girls csoportkép végül.
Azért volt akció is a részben.
A mai worm csúnyán elkapta Otohát hátulról. :Ð

Takumi talált egy tekercs üres filmet, a káposzták és a répák közé pakolva a raktárban. Most ne firtassuk annak a végtelen abszurditását, hogy kinek jutott eszébe a levesbevaló zöldség közé elrejtenie egy ilyen atomókorból származó relikviát, az ugyanis sokkal izgalmasabb, hogy vajon mikor szedhették le azt a zöldséget ha ennyi ideig ott rejtőzhetett közötte ez a kincs. Azt a káposztát lehet, hogy még Petőfi is látta amikor Barguzinban járt... ;)

Naszóval, ha már ott volt ez a tekercs film akkor Takumi előkotorta az apjától örökölt analóg fényképezőgépet, hogy fotót csináljon mindenkiről a hajón.
Arról már nem szólt a fáma, hogy honnan fog előhívó vegyszert meg fotópapírt szerezni hozzá, de majd offscreen azt is megoldja gondolom. Például szétnéz a paradicsomok vagy a brokkolik között... - paTKany megj.
A fotózás kapcsán előjött természetesen az, hogy Otoha és Elise szeretnek a kamerának pózolni, Eika tsundere módon áll a dologhoz, Karen pedig fél tőle. A fő célpont azonban Aisha volt aki nem értette, hogy mi okoz örömet a múlt képeinek megörökítésében. Látszik a gondolkodásmódján, hogy félig gépből van.
Otoha és a többiek számára azonban nincs lehetetlen és természetesen Aishát is meg tudták végül győzni arról, hogy lehet érzelmileg kötődni egy fényképhez is.

Btw. +100 pont Elise-nek azért, mert egy gothloli ruhát is magával bírt hozni egy katonai akciót teljesítő hajóra.

Hozzászólások:
Hozzászólás írásához jelentkezz be.